IN-STAET VERZEKERINGEN

VERZEKERINGEN

RISICOMANAGEMENT

INSURANCE MANAGER

Wij zijn enorm blij dat wij partner zijn van Koninklijke Bouwend Nederland. Hun erkenning voor ons specialisme, onze kwaliteit en ervaring maken ons iedere dag trots.

In-Staet specialiseert zich in risico-advies voor de bouw- , infra- en vastgoedmarkt en onderscheidt zich door de eenvoud van een goed persoonlijk advies gecombineerd met unieke kennis van de markt. Het is onze overtuiging dat door sectorspecialisatie en innovatie, in een snel digitaliserende wereld, duurzame toegevoegde waarde kan worden geleverd aan de via ons verzekerde bouw- en infrabedrijven.

Het fundament van In-Staet is gelegd door het aantrekken van top-professionals uit de markt met gemiddeld 20 jaar ervaring in de bouw-, infra- en vastgoedmarkt. Daarnaast hebben wij een aantal jonge professionals die zorgen voor een frisse blik en opvolging. De mix van solide ervaring en frisse ideeën borgt innovatie en continuïteit.

Bouwend Nederland is de ondernemersorganisatie binnen de bouw- en infrasector en staat voor haar leden. Ledenvoordelen die door Bouwend Nederland aan de leden beschikbaar wordt gesteld, zijn essentieel. Een belangrijk ledenvoordeel bestaat uit de speciaal door In-Staet ontwikkelde verzekeringsmantels. Producten die alleen beschikbaar zijn voor leden van Bouwend Nederland.

Leden van Bouwend Nederland, maar ook opdrachtgevers zijn op deze manier verzekerd van de beste producten, welke op maat ingericht worden naar de wensen en  de risico’s van ieder lidbedrijf.

Onze belofte aan de leden van Koninklijke Bouwend Nederland

Wij kennen onze klanten en geloven ook vandaag nog in oude motto’s zoals “niet de tent maar de vent” en “niet het gebouw maar de vrouw’’

Wij bieden iedere klant een vast klantenteam (adviseur, relatiebeheerder en schadebehandelaar) met sectorspecifieke kennis

Wij faciliteren de klant bij zijn of haar voorkeur tot contact (fysiek of online)

Wij ontwikkelen onze proposities uitsluitend vanuit de urgentie van de klant

Wij garanderen korte doorlooptijden omdat we ons daarbij niet afhankelijk maken van derden

Innovaties van producten zijn voor ons een continu proces

In-Staet heeft een landelijke dekking aan adviseurs. Dat betekent dat altijd iemand lokaal aanwezig is die de taal van de regio en van de sector spreekt

“Professionals in dezelfde sector: Samen werken wordt samenwerken”