OVER IN-STAET

VERZEKERINGEN

RISICOMANAGEMENT

INSURANCE MANAGER

In-Staet is een jong, verfrissend risico-adviesbedrijf gespecialiseerd in de keten van Bouw en Vastgoed (VvE). Wij zijn volledig klantgericht met een persoonlijke en effectieve aanpak. Ons doel is het aangaan van een langdurig partnerschap, waarbij de samenwerking voor zowel de klant als In-Staet rendabel en van toegevoegde waarde moet zijn.

Met oprechte interesse in onze klanten en het proactief onderhouden van contact met hen zijn wij als geen ander In-Staet om de wensen van onze klanten om te zetten in praktijkgerichte oplossingen in een begrijpelijke taal. Wij zijn voor onze klant van toegevoegde waarde door onze sectorspecifieke kennis van verzekerbare risico’s.

Bij In-Staet staat de klant centraal en is de klant niet verbonden aan langdurige wurgcontracten. In-Staet is geheel onafhankelijk, maar 100% partijdig aan de kant van onze klant. Wij zijn In-Staet om de gehele keten, van bouwkavel tot en met de exploitatie, van integraal risico-advies te voorzien. Het bewustzijn van iedere partij in de keten wordt hierdoor duidelijk en de samenwerking wordt optimaal benut, juist wanneer het even tegenzit.

Sinds de oprichting van In-Staet heeft Söderberg & Partners (S&P) een belang in ons bedrijf. Met hulp van S&P hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse markt te versterken en ons te ontwikkelen. 

Söderberg & Partners vormt een netwerk van toonaangevende onafhankelijke adviseurs van verzekeringen, pensioenen, beleggingen en financiële producten. Söderberg & Partners is in 2004 opgericht en sinds de start in Zweden gegroeid tot marktleider in Scandinavië. De organisatie is internationaal actief met 2.400 medewerkers verspreid over 7 landen.

Met een netwerk van hoogwaardige experts maakt Söderberg & Partners de efficiënte combinatie van geavanceerde technologie en gefundeerd advies voor iedereen toegankelijk en bereikbaar.