NIEUWS

Filters
Filters
TagReset

Wat te doen bij schade binnen de VvE?

Met trots presenteren wij ‘In-Staet herstelt’, een werkwijze waarbij zowel de direct gedupeerde als de VvE beheerder wordt ontzorgd.
Wordt de schadeafwikkeling geregeld via In-Staet herstelt? Dan houden wij de regie en coördinatie. Ook verzorgen wij de communicatie tussen alle betrokkenen.

Construction All Risk (CAR) verzekering

Waar heb ik precies een CAR-verzekering voor nodig? Dit is een vraag die bij In-Staet regelmatig binnenkomt. Aannemers zijn vaak niet, of niet volledig op de hoogte van het nut en de noodzaak van een CAR-verzekering.

Verzekerde bouwrisico’s op de Bouwend Nederland Integraal Polis

Welke bouwrisico’s loop ik als aannemer en welke risico’s kan ik verzekeren? Dit is een vraag die zowel bij Bouwend Nederland als In-Staet regelmatig binnenkomt. Leden zijn vaak niet, of niet volledig, op de hoogte van het nut en de noodzaak van de bouw specifieke verzekeringen.

Zijn verzekeringen bij u ook een ondergeschoven kindje?

Ieder bedrijf heeft ermee te maken: risico’s en verzekeren. Deze aspecten zijn van belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Echter, krijgt het niet de aandacht die het zou moeten krijgen; het welbekende ondergeschoven kindje. In-Staet kan hierbij helpen.

Bang voor BENG?

BENG omvat de nieuwe energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland. De drie BENG-indicatoren zijn de maximale energiebehoefte van het gebouw, het maximale primair fossiel energiegebruik en het minimale aandeel hernieuwbare energie.

VERDER LEZEN & LUISTEREN

Menu