HET IN-STAET TEAM

Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Dit gaat verder dan enkel het weten van de voornaam, wij zijn namelijk echt geïnteresseerd in u. Ons team bestaat uit top-professionals met jarenlange ervaring en young professionals met een verfrissende blik die zorgen voor innovaties. Wilt u ons beter leren kennen? Maak kennis met onze In-Staet toppers!

Randy Heijnen

Randy Heijnen

Oprichter

Randy Heijnen

Als medeoprichter van In-Staet ben ik supertrots op de kennis en de creativiteit welke wij in huis hebben. Ik word zelf heel blij van co-creëren, het bedenken van innovaties en het net even anders denken. Dit laatste zit bij onze In-Staet toppers wel goed. Mijn specialisme ligt op het gebied van vastgoed en projectontwikkeling.

Met mijn vrouw Johanneke heb ik twee prachtige dochters waar ik erg trots op ben. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig vrij belabberde pogingen om hard te lopen en te tennissen.

Jeffrey Heesen

Oprichter

Jeffrey Heesen

Samen met Randy ben ik een van de oprichters van In-Staet. Mijn zakelijke passie is om samen met een team van specialisten naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. Ik vind het mooi om mensen te zien ontwikkelen.
Ik ben getrouwd met mijn vrouw Charlotte en samen hebben wij vier mooie kindjes. In mijn vrije tijd eet ik graag chocola en bezoek ik graag wedstrijden van mijn favoriete club ADO Den Haag.

Marrie Bakker

Marrie Bakker

Interne Organisatie

Marrie Bakker

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de verzekeringswereld. Na verschillende functies te hebben uitgeoefend ben ik erachter gekomen dat ik vooral blij word van het optimaliseren van de organisatie, mensen in hun kracht zetten en leidinggeven in combinatie met een commerciële rol.

Van oorsprong ben ik een rasechte Westlandse, maar sinds een aantal jaar woon ik met mijn man en dochtertje in het mooie Alkmaar. Ik ben gek op korfbal en ik kan er met veel passie over praten. Ik vind het daarom stiekem ‘een beetje’ irritant als mensen korfbal afkraken, dat is verboden bij mij!

Nico van Nus

Nico van Nus

Verzekeringstechniek

Nico van Nus

Mijn langdurige en huidige betrokkenheid bij bouw specifieke brancheorganisaties, de overheid en garantie- en waarborginstellingen, maakt dat ik als een spin in het web kennis opbouw en deze intern kan delen. De samenhang tussen risicomanagement, verzekeren en schadebehandeling in de Bouw & Infra vind ik ongelooflijk belangrijk, omdat deze elkaar beïnvloeden. Hierdoor zie je het grotere plaatje en dat leidt tot sector-denken, integraal advies en doorlopende innovatie.

Wanneer je de hele dag bezig bent met bouwprojecten, realiseer je je soms niet dat er ook in Nederland veel mensen dakloos zijn. Daarom vind ik het leuk en nuttig om naast mijn werkzaamheden vrijwilligerswerk te verrichten bij een daklozenopvang en voedselbank. Mijn vrouw Jose, onze (klein)dochters en hun partners ervaar ik als een groot geschenk in mijn leven.

Eric Wijman

Commercie en Operatie

Eric Wijman

Na jarenlange ervaring in diverse functies in de financiële dienstverlening vind ik het leuk om  met het commerciële team me bezig te houden met de verdere groei van In-Staet. Naast de ontwikkeling en innovatie van onze dienstverlening houd ik me ook bezig met de processen binnen In-Staet.

Naast mijn werk probeer ik ook nog iets aan sport te doen. Een paar keer per week speel ik tafeltennis en ik hardloop zo af en toe een rondje. Verder ga ik graag met mijn vrouw een weekendje weg.

Bram Piersma

Bram Piersma

Risico adviseur

Bram Piersma

Al zo’n 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld en sinds 2007 ben ik adviseur Bouw & Infra op het gebied van risico’s en verzekeringen. In de afgelopen jaren heb ik de nodige kennis opgebouwd op het gebied van verschillende schadeverzekeringen voor bouwbedrijven, maar daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in mensen en daarom onderhoud ik graag een persoonlijke band met relaties.

Naast mijn werk ben ik sinds een paar jaar ook trouwambtenaar voor de gemeente waar ik woon. Het verbinden van mensen vind ik nou eenmaal het mooiste wat er is. Ik ben ook gek op sport, uiteraard hoofdzakelijk voetbal.

Martin Steenbergen

Martin Steenbergen

Risico adviseur

Martin Steenbergen

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de assurantiewereld en houd ik mij altijd bezig met bouw en bouwverzekeringen. Na de studie Register Risicomanagement is het koppelen van risico- en procesbeheersing aan bouwverzekeringen mijn specialiteit. Dit altijd met een focus op de continuïteit van het bouwproces én het uitvoerende bouwbedrijf.

Ik ben geboren in Deventer, maar ik woon al ruim veertig jaar in Den Helder. Wonen in Den Helder betekent voor mij wonen aan het water, met vissen en varen als mijn hobby’s. Daarnaast ben ik groot fan van de eredivisie basketbalploeg Den Helder Suns. Kortom, ieder vrij moment ben ik of bij het water of in de sporthal te vinden!

Richard Beldman

Richard Beldman

Risico adviseur

Richard Beldman

Sinds 2019 werk ik bij In-Staet. Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam als risico adviseur in de bouw- & infrasector, waardoor ik weet wat er in deze branche speelt. Hierdoor kan ik ondernemers inzicht geven in bedrijf- en projectrisico’s en kan ik goed advies geven op het gebied van beheersmaatregelen. Wij hebben zo’n ongelooflijk mooi vak! Samenwerken, eerlijkheid en vertrouwen zijn erg belangrijk voor mij.

Met veel plezier woon ik met mijn gezin in de Achterhoek. Ik geniet van een bezoek aan Engeland en daarnaast hou ik erg van lezen, wandelen, hardlopen en natuurlijk voetbal kijken.

Werner van Weesenbeek

Risico adviseur

Werner van Weesenbeek

Ik ben een ervaren en betrouwbare adviseur voor bedrijven en ondernemers, met name in de sector bouw. Persoonlijke benadering en kwalitatief hoogstaand advies staan bij mij voorop. Samen met de ondernemer op zoek gaan naar zijn ondernemersrisico’s en het bieden van een passende oplossing, daar ligt mijn kracht.

Als rasechte Brabander stroomt het carnavalsbloed al van jongs af aan door mijn aderen. Ik kook graag en vind het heerlijk om met vrienden te borrelen. Wat sport betreft kijk ik graag voetbal en ben ik voornemens om binnenkort mijn tenniscarrière weer nieuw leven in te blazen.

Mike Groenewegen

Mike Groenewegen

Schadebehandelaar

Mike Groenewegen

Ik ben schadebehandelaar bij In-Staet. Met mijn ruime ervaring als schadebehandelaar weet ik hoe ik klanten kan bijstaan tijdens de afhandeling van een schade. Uw schade is mijn passie. Ik ben een echte teamspeler en voel mij daarom als een vis in het water binnen het gepassioneerde team van In-Staet.

Naast mijn werkzaamheden ondersteun ik ook mijn voetbalclub Sportclub Monster. Als hoofd van de jeugdopleiding ben ik verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid binnen de jeugdafdeling. Samen met mijn geweldige gezin is voetbal voor mij een fantastische uitlaatklep.

Nancy Timmermans

Schadebehandelaar

Nancy Timmermans – Hermans

Samen met Mike ben ik schadebehandelaar bij In-Staet. Ik vind het fijn om klanten een schade uit de hand te nemen en deze zo goed mogelijk op te lossen. Een blije klant is een tevreden klant!

Ik ben getrouwd en heb 2 zoons, Rick en Lars. Samen met mijn jongste zoon Lars (bassist/zanger) zing ik in een coverband en dat is echt ontzettend leuk. Verder vind ik het heerlijk om te golfen, reizen, wandelen en een lekker wijntje te drinken.

Ciska Eding

Relatiebeheerder

Ciska Eding

Via de Zorg en het Bankwezen ben ik in de verzekeringen gerold en sinds heel wat jaren als relatiebeheerder in de sector Bouw & Infra werkzaam. Het contact met de klant en het samen zoeken – en vinden – van de juiste oplossingen vind ik het leuke van mijn werk.

Prive ben ik een rustig type en houd van lezen, puzzels maken, handwerken en wandelen. Sport is vooral passief waarbij met stip op nummer 1 de Formule 1, daarnaast vind ik schaatsen kijken in alle vormen erg leuk.

Thomas Kemp

Thomas Kemp

Risico adviseur

Thomas Kemp

Bij In-Staet houd ik mij bezig met risicobeheer en verzekeringen voor vastgoed- en VvE-beheerders, vastgoedeigenaren en beleggers. Ik krijg ontzettend veel energie van klantbezoeken en ik vind het leuk om te zien wat ondernemers drijft. Persoonlijk contact en aandacht voor onze relaties staan bij mij op nummer één.

Ik houd van alles wat rijdt, vliegt of vaart en daarnaast van een heerlijke espresso. Daarom houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met de handel in auto’s, motoren en espressoapparaten. Om het helemaal compleet te maken, doe ik dat het liefst onder het genot van een mooie jaren ’80 plaat.

Hendrik van Schaik

Hendrik van Schaik

Risico adviseur

Hendrik van Schaik

Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik werkervaring opgedaan in financieel, operationeel en commercieel management in de financiële dienstverlening. Bij In-Staet sluit ik risico- en procesbeheersing aan op de risicobereidheid van de klant en de relevante verzekeringsvormen. Naast deze adviesfunctie houd ik mij ook bezig met de financiële en de operationele kant van de organisatie.

Ik ben een geboren Amsterdammer, maar ik woon onder de rook van Rotterdam waar ik geniet van de terrassen en restaurants in de haven van Hoorn. Ook ik heb liefde voor tennis en sta vaak in mijn vrije tijd op de tennisbaan en daarnaast ga ik graag met vrienden uiteten.

Elroy Hendriks

Elroy Hendriks

Specialist CAR/AVB

Elroy Hendriks

Bouw & Infra gerelateerde verzekeringen en contracttering behoren tot mijn specialiteiten. Op mijn 14e ben ik begonnen in de verzekeringsbranche en met inmiddels 24 jaar ervaring geniet ik nog steeds elke dag van mijn werk.

In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, wandel ik graag en geniet ik van mijn honden. Het fijne hiervan, is dat ik deze alle drie tegelijkertijd kan combineren! Zelf speel ik ook gitaar en kan ik er een beetje bij zingen. Daarnaast ben ik een chocoholic, daarom klikt het zo goed met Jeffrey denk ik.

Janneke Bekkers

Janneke Bekkers

Relatiebeheerder

Janneke Bekkers

Ik ben gedreven, commercieel en altijd op zoek naar de best mogelijke deal voor mijn klanten. Ik stel gezamenlijk belang voorop en ben een echte teamspeler. Nauwkeurig, accuraat en altijd op zoek naar verbetering. Mijn motto is ‘ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe’, zodat iedereen bij mij weet waar ze aan toe zijn.

Mijn collega’s bij In-Staet schijnen nogal gek te zijn op tennis. Ik heb gezegd dat ik een aardig balletje kan slaan, maar eerlijk gezegd kan ik geen bal raken… Dus met knikkende knieën in afwachting voor mijn eerste wedstrijd uitnodiging.

Gert van Schaik

Verzekeringsregisseur

Gert van Schaik

Al ruim 13 jaar mag ik mij bezighouden met het adviseren van bedrijven in de bouwsector over risico’s en bouwspecifieke verzekeringsoplossingen. Dit doe ik nog steeds met veel plezier! Met de kennis en ervaring die ik hierbij heb opgedaan ben ik In-Staet bouwbedrijven te ondersteunen en adviseren over projectrisico’s en het ontwikkelen van een eigen risico-/verzekeringsbeleid. Persoonlijk contact, open en eerlijke communicatie en betrokkenheid vormen voor mij de basis van een goede samenwerking.

Als ik niet aan het werk ben dan kun je mij vinden op een van de mountainbike trails van de Utrechtse Heuvelrug. Verder kan ik genieten van reizen, musea, de bioscoop en kijk ik graag naar sport.

Marcella Lanza

Schadebehandelaar

Marcella Lanza

Geboren en getogen in Den Haag waar ik sinds maart weer woonachtig ben na ruim 11 jaar in het buitenland te hebben gewoond. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb ik mij de laatste jaren verder gespecialiseerd als verzekeringsadviseur. Samen met Mike en Nancy vorm ik het schadeteam van In-Staet. Ik haal voldoening uit het vinden van oplossingen voor klanten en het bieden van optimale service. Mijn kracht ligt in het managen van klantverwachtingen wat in het behandelen van schadedossiers cruciaal is. In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit en kettlebell training en hou ik van uitgebreid koken en dineren met vrienden. Verder reis ik graag de wereld over om nieuwe locaties en culturen te ontdekken.

Dilana Post

Relatiebeheerder

Dilana Post

De verzekeringswereld ben ik eigenlijk een beetje ingerold en ik voelde mij hier direct als een vis in het water. Bij In-Staet ben ik  werkzaam als Relatiebeheerder, een veelzijdige functie, waar ik al mijn enthousiasme in kwijt kan.
In-Staet is een leuke en frisse organisatie, waar persoonlijk contact voorop staat. Dit vind ik dan ook het leukste aan mijn functie, het klantcontact.
Buiten dat is het een geweldig team, met enorm veel kennis! Ik kijk ernaar uit om nog zoveel te gaan leren hier.

Zelf ben ik een vrolijk persoon, commercieel ingesteld en ik hou wel van een uitdaging. Na werktijd ben ik, samen met mijn vriend, te vinden in de sportschool. Los van dat ik (bijna) elke dag sport en een gezonde lijfstijl belangrijk vind, kun je mij ook echt gelukkig maken met een lekker wijntje met tapas erbij – een pizza mag natuurlijk ook!

Pascalle Jansen

IT / Procesoptimalisatie

Pascalle Jansen

Het efficiënter maken van de processen binnen In-Staet behoort tot een van mijn specialiteiten. Dit doe ik onder andere door een combinatie te maken van wat klanten willen gebruiken en wat er mogelijk is op ICT-gebied. Dit is in het verlengde van mijn bachelor, dus ik kan de opgedane kennis goed toepassen.

Naast mijn werkzaamheden bij In-Staet studeer ik nog en ben ik momenteel bezig met de Master Complex System Engineering aan de TU Delft. Ik heb een liefde voor tennis en ik ben dan ook veel te vinden op de tennisbaan. Ik wacht nog steeds op een uitnodiging van Jeffrey en Randy om ze in te maken…

Tycho Wentink

Stagair

Tycho Wentink
Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Junior Accountmanager. Ik ga de komende 20 weken stage lopen bij In-Staet, dit voornamelijk op de afdeling Binnendienst VvE en Vastgoed.

Buiten het meewerken in dit team, ga ik mee op klantbezoeken, inspecties en ga ik mij bezig houden met het schrijven van een accountplan. Ik kijk er enorm naar uit om te leren binnen In-Staet en ben blij dat ik hier de kans krijg om mee te mogen denken.
In mijn vrije tijd ben ik graag aan het voetallen en hou ik van de gezelligheid samen met mijn vrienden.

Menu