HET IN-STAET TEAM

Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze klanten. Dit gaat verder dan enkel het weten van de voornaam, wij zijn namelijk echt geïnteresseerd in u. Ons team bestaat uit top-professionals met jarenlange ervaring en young professionals met een verfrissende blik die zorgen voor innovaties. Wilt u ons beter leren kennen? Maak kennis met onze In-Staet toppers!

Randy Heijnen

Randy Heijnen

Oprichter

Randy HeijnenRandy Heijnen

Als medeoprichter van In-Staet ben ik supertrots op de kennis en de creativiteit welke wij in huis hebben. Ik word zelf heel blij van co-creëren, het bedenken van innovaties en het net even anders denken. Dit laatste zit bij onze In-Staet toppers wel goed. Mijn specialisme ligt op het gebied van vastgoed en projectontwikkeling.

Met mijn vrouw Johanneke heb ik twee prachtige dochters waar ik erg trots op ben. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig vrij belabberde pogingen om hard te lopen en te tennissen.

Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen

Oprichter

Jeffrey HeesenJeffrey Heesen

Samen met Randy ben ik een van de oprichters van In-Staet. Mijn zakelijke passie is om samen met een team van specialisten naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. Ik vind het mooi om mensen te zien ontwikkelen.
Ik ben getrouwd met mijn vrouw Charlotte en samen hebben wij vier mooie kindjes. In mijn vrije tijd eet ik graag chocola en bezoek ik graag wedstrijden van mijn favoriete club ADO Den Haag.

Marrie Bakker

Marrie Bakker

Interne Organisatie

Marrie BakkerMarrie Bakker

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de verzekeringswereld. Na verschillende functies te hebben uitgeoefend ben ik erachter gekomen dat ik vooral blij word van het optimaliseren van de organisatie, mensen in hun kracht zetten en leidinggeven in combinatie met een commerciële rol.

Van oorsprong ben ik een rasechte Westlandse, maar sinds een aantal jaar woon ik met mijn man en dochtertje in het mooie Alkmaar. Ik ben gek op korfbal en ik kan er met veel passie over praten. Ik vind het daarom stiekem ‘een beetje’ irritant als mensen korfbal afkraken, dat is verboden bij mij!

Eric Wijman

Commercie en Operatie

Eric Wijman

Na jarenlange ervaring in diverse functies in de financiële dienstverlening vind ik het leuk om  met het commerciële team me bezig te houden met de verdere groei van In-Staet. Naast de ontwikkeling en innovatie van onze dienstverlening houd ik me ook bezig met de processen binnen In-Staet.

Naast mijn werk probeer ik ook nog iets aan sport te doen. Een paar keer per week speel ik tafeltennis en ik hardloop zo af en toe een rondje. Verder ga ik graag met mijn vrouw een weekendje weg.

Nico van Nus

Nico van Nus

Verzekeringstechniek

Nico van NusNico van Nus

Mijn langdurige en huidige betrokkenheid bij bouw specifieke brancheorganisaties, de overheid en garantie- en waarborginstellingen, maakt dat ik als een spin in het web kennis opbouw en deze intern kan delen. De samenhang tussen risicomanagement, verzekeren en schadebehandeling in de Bouw & Infra vind ik ongelooflijk belangrijk, omdat deze elkaar beïnvloeden. Hierdoor zie je het grotere plaatje en dat leidt tot sector-denken, integraal advies en doorlopende innovatie.

Wanneer je de hele dag bezig bent met bouwprojecten, realiseer je je soms niet dat er ook in Nederland veel mensen dakloos zijn. Daarom vind ik het leuk en nuttig om naast mijn werkzaamheden vrijwilligerswerk te verrichten bij een daklozenopvang en voedselbank. Mijn vrouw Jose, onze (klein)dochters en hun partners ervaar ik als een groot geschenk in mijn leven.

Elroy Hendriks

Specialist CAR/AVB

Elroy Hendriks

Bouw & Infra gerelateerde verzekeringen en contracttering behoren tot mijn specialiteiten. Op mijn 14e ben ik begonnen in de verzekeringsbranche en met inmiddels 24 jaar ervaring geniet ik nog steeds elke dag van mijn werk.

In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, wandel ik graag en geniet ik van mijn honden. Het fijne hiervan, is dat ik deze alle drie tegelijkertijd kan combineren! Zelf speel ik ook gitaar en kan ik er een beetje bij zingen. Daarnaast ben ik een chocoholic, daarom klikt het zo goed met Jeffrey denk ik.

Richard Beldman

Richard Beldman

Risico adviseur

Richard BeldmanRichard Beldman

Sinds 2019 werk ik bij In-Staet. Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam als risico adviseur in de bouw- & infrasector, waardoor ik weet wat er in deze branche speelt. Hierdoor kan ik ondernemers inzicht geven in bedrijf- en projectrisico’s en kan ik goed advies geven op het gebied van beheersmaatregelen. Wij hebben zo’n ongelooflijk mooi vak! Samenwerken, eerlijkheid en vertrouwen zijn erg belangrijk voor mij.

Met veel plezier woon ik met mijn gezin in de Achterhoek. Ik geniet van een bezoek aan Engeland en daarnaast hou ik erg van lezen, wandelen, hardlopen en natuurlijk voetbal kijken.

Martine Kolk

Martine Kolk

Specialist Infra

Martine Kolk

Martine Kolk

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. De eerste 12 jaar heb ik voornamelijk Infrabedrijven geadviseerd over hun risico’s en schadeverzekeringen die daarop aansluiten. Daarna lag het zwaartepunt op technische verzekeringen voor zowel aannemers als opdrachtgevers. Per 1 mei 2022 ben ik bij In-Staet gestart. Ik kijk er naar uit om onze klanten bij te staan met praktische analyses en oplossingen, waarbij betrokkenheid en transparantie bij mij hoog in het vaandel staan.

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, maak ik wandelingen en zoek ik ook graag de gezelligheid op onder het genot van een hapje/drankje.

Werner van Weesenbeek

Risico adviseur

Werner van Weesenbeek

Ik ben een ervaren en betrouwbare adviseur voor bedrijven en ondernemers, met name in de sector bouw. Persoonlijke benadering en kwalitatief hoogstaand advies staan bij mij voorop. Samen met de ondernemer op zoek gaan naar zijn ondernemersrisico’s en het bieden van een passende oplossing, daar ligt mijn kracht.

Als rasechte Brabander stroomt het carnavalsbloed al van jongs af aan door mijn aderen. Ik kook graag en vind het heerlijk om met vrienden te borrelen. Wat sport betreft kijk ik graag voetbal en ben ik voornemens om binnenkort mijn tenniscarrière weer nieuw leven in te blazen.

Thomas Kemp

Risico adviseur

Thomas Kemp

Bij In-Staet houd ik mij bezig met risicobeheer en verzekeringen voor vastgoed- en VvE-beheerders, vastgoedeigenaren en beleggers. Ik krijg ontzettend veel energie van klantbezoeken en ik vind het leuk om te zien wat ondernemers drijft. Persoonlijk contact en aandacht voor onze relaties staan bij mij op nummer één.

Ik houd van alles wat rijdt, vliegt of vaart en daarnaast van een heerlijke espresso. Daarom houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met de handel in auto’s, motoren en espressoapparaten. Om het helemaal compleet te maken, doe ik dat het liefst onder het genot van een mooie jaren ’80 plaat.

Martin Steenbergen

Risico adviseur / Specialist

Martin Steenbergen

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de assurantiewereld en houd ik mij altijd bezig met bouw en bouwverzekeringen. Na de studie Register Risicomanagement is het koppelen van risico- en procesbeheersing aan bouwverzekeringen mijn specialiteit. Dit altijd met een focus op de continuïteit van het bouwproces én het uitvoerende bouwbedrijf.

Ik ben geboren in Deventer, maar ik woon al ruim veertig jaar in Den Helder. Wonen in Den Helder betekent voor mij wonen aan het water, met vissen en varen als mijn hobby’s. Daarnaast ben ik groot fan van de eredivisie basketbalploeg Den Helder Suns. Kortom, ieder vrij moment ben ik of bij het water of in de sporthal te vinden!

Bram Piersma

Risico adviseur

Bram Piersma

Al zo’n 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële wereld en sinds 2007 ben ik adviseur Bouw & Infra op het gebied van risico’s en verzekeringen. In de afgelopen jaren heb ik de nodige kennis opgebouwd op het gebied van verschillende schadeverzekeringen voor bouwbedrijven, maar daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in mensen en daarom onderhoud ik graag een persoonlijke band met relaties.

Naast mijn werk ben ik sinds een paar jaar ook trouwambtenaar voor de gemeente waar ik woon. Het verbinden van mensen vind ik nou eenmaal het mooiste wat er is. Ik ben ook gek op sport, uiteraard hoofdzakelijk voetbal.

Arjan Verboon

Arjan Verboon

Schadebehandelaar

Arjan VerboonArjan Verboon

Mike Groenewegen

Schadebehandelaar

Mike Groenewegen

Ik ben schadebehandelaar bij In-Staet. Met mijn ruime ervaring als schadebehandelaar weet ik hoe ik klanten kan bijstaan tijdens de afhandeling van een schade. Uw schade is mijn passie. Ik ben een echte teamspeler en voel mij daarom als een vis in het water binnen het gepassioneerde team van In-Staet.

Naast mijn werkzaamheden ondersteun ik ook mijn voetbalclub Sportclub Monster. Als hoofd van de jeugdopleiding ben ik verantwoordelijk voor het voetbaltechnische beleid binnen de jeugdafdeling. Samen met mijn geweldige gezin is voetbal voor mij een fantastische uitlaatklep.

Nancy Timmermans

Nancy Timmermans

Schadebehandelaar

Nancy TimmermansNancy Timmermans – Hermans

Samen met Mike ben ik schadebehandelaar bij In-Staet. Ik vind het fijn om klanten een schade uit de hand te nemen en deze zo goed mogelijk op te lossen. Een blije klant is een tevreden klant!

Ik ben getrouwd en heb 2 zoons, Rick en Lars. Samen met mijn jongste zoon Lars (bassist/zanger) zing ik in een coverband en dat is echt ontzettend leuk. Verder vind ik het heerlijk om te golfen, reizen, wandelen en een lekker wijntje te drinken.

Marcella Lanza

Marcella Lanza

Relatiebeheerder

Marcella LanzaMarcella Lanza

Geboren en getogen in Den Haag waar ik sinds maart weer woonachtig ben na ruim 11 jaar in het buitenland te hebben gewoond. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb ik mij de laatste jaren verder gespecialiseerd als verzekeringsadviseur. Samen met Mike en Nancy vorm ik het schadeteam van In-Staet. Ik haal voldoening uit het vinden van oplossingen voor klanten en het bieden van optimale service. Mijn kracht ligt in het managen van klantverwachtingen wat in het behandelen van schadedossiers cruciaal is. In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit en kettlebell training en hou ik van uitgebreid koken en dineren met vrienden. Verder reis ik graag de wereld over om nieuwe locaties en culturen te ontdekken.

Ciska Eding

Relatiebeheerder

Ciska Eding

Via de Zorg en het Bankwezen ben ik in de verzekeringen gerold en sinds heel wat jaren als relatiebeheerder in de sector Bouw & Infra werkzaam. Het contact met de klant en het samen zoeken – en vinden – van de juiste oplossingen vind ik het leuke van mijn werk.

Prive ben ik een rustig type en houd van lezen, puzzels maken, handwerken en wandelen. Sport is vooral passief waarbij met stip op nummer 1 de Formule 1, daarnaast vind ik schaatsen kijken in alle vormen erg leuk.

Janneke Bekkers

Janneke Bekkers

Relatiebeheerder / Specialist

Janneke BekkersJanneke Bekkers

Ik ben gedreven, commercieel en altijd op zoek naar de best mogelijke deal voor mijn klanten. Ik stel gezamenlijk belang voorop en ben een echte teamspeler. Nauwkeurig, accuraat en altijd op zoek naar verbetering. Mijn motto is ‘ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe’, zodat iedereen bij mij weet waar ze aan toe zijn.

Mijn collega’s bij In-Staet schijnen nogal gek te zijn op tennis. Ik heb gezegd dat ik een aardig balletje kan slaan, maar eerlijk gezegd kan ik geen bal raken… Dus met knikkende knieën in afwachting voor mijn eerste wedstrijd uitnodiging.

Dilana Post

Relatiebeheerder

Dilana Post

De verzekeringswereld ben ik eigenlijk een beetje ingerold en ik voelde mij hier direct als een vis in het water. Bij In-Staet ben ik  werkzaam als Relatiebeheerder, een veelzijdige functie, waar ik al mijn enthousiasme in kwijt kan.
In-Staet is een leuke en frisse organisatie, waar persoonlijk contact voorop staat. Dit vind ik dan ook het leukste aan mijn functie, het klantcontact.
Buiten dat is het een geweldig team, met enorm veel kennis! Ik kijk ernaar uit om nog zoveel te gaan leren hier.

Zelf ben ik een vrolijk persoon, commercieel ingesteld en ik hou wel van een uitdaging. Na werktijd ben ik, samen met mijn vriend, te vinden in de sportschool. Los van dat ik (bijna) elke dag sport en een gezonde lijfstijl belangrijk vind, kun je mij ook echt gelukkig maken met een lekker wijntje met tapas erbij – een pizza mag natuurlijk ook!

Daisy Ros

Daisy Ros

Relatiebeheerder

Daisy RosDaisy Ros
Sinds November 2021 werk ik bij In-Staet.Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de verzekeringswereld, waarvan zo’n 10 jaar op het gebied van Vastgoed en VvE.

Klant contact is iets waar ik heel blij van wordt. Samen met de klant vind ik altijd weer een passende oplossing.

Ik ben geboren in Den Haag, maar woon inmiddels al een tijdje samen met mijn vriend en 2 kinderen in Nootdorp.
De kinderen zijn mijn grootste hobby.
Daarnaast kijk ik graag sport (met de nadruk op kijk) en drink ik graag een wijntje met vriendinnen.

Tycho Wentink

Tycho Wentink

Schadebehandelaar

Tycho WentinkTycho Wentink

Na mijn succesvolle stageperiode bij In-Staet ben ik nu parttime in dienst. Ik help het VvE/Vastgoed Team 16 uur per week.
Ik hou mij bezig met dossiers nalopen, mails en assisteren van de VvE en Vastgoed collega’s. Ik ben erg trots op deze kans en blij dat ik In-Staet perfect kan combineren met mijn studie.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, voetbal ik met heel veel plezier in de selectie van KMD in wateringen en kijk ik in het weekend graag naar mijn favoriete voetbalclubs Chelsea en Feyenoord.

Tanja van der Bok

Schadebehandelaar

Tanja van der Bok

Sinds 1999 werk ik in verzekeringsland en heb ik ervaring opgedaan in de branche, voornamelijk op de schadeafdeling. Van ziekteverzuim, particulier en nu naar zakelijk ( VvE & Vastgoed ) bij In-Staet. Tussentijds 10 jaar gewerkt bij een Dutch broker op St. Maarten. Superleuke ervaring en tijd gehad op het eiland.

Geboren in Voorburg, opgegroeid in Den Haag. Getrouwd met Andy en we hebben een dochtertje genaamd Fely. Mijn hobby’s zijn koken en eten. Wat mij gelukkig maakt is mijn gezin. Ik hou van goede vibe, en dat is voor 100% te vinden bij In-staet!

Suzanne van der Pijl

Suzanne van der Pijl

Relatiebeheerder

Suzanne van der PijlSuzanne van der Pijl

Ik ben ruim 21 jaar geleden in het verzekeringswezen gerold. Ik heb in die tijd een hoop ervaring en kennis opgedaan op het gebied van diverse verzekeringen voor de Bouw & Infrasector. Ik ben een enthousiaste en betrokken teamspeler en krijg veel energie van het contact en adviseren van klanten.

 

Ik ben woonachtig in Gouda. Ik woon samen met mijn dochter en in onze vrije tijd spelen wij graag gezelschapsspelletjes, computerspelletjes en vinden het ook heerlijk om languit op de bank (met een lekkere snack) een filmpje te kijken.

Brigitte Alkemade

Finance

Brigitte Alkemade

In de afgelopen 25 jaar heb ik bij verschillende branches op zowel de financiële als commerciële administraties gewerkt.

Vanaf 1 juni 2023 ben ik als Finance medewerker In-Staet komen versterken, hoewel de verzekeringsbranche nieuw is voor mij, voelt het bij In-Staet snel thuis.

Ik ben getrouwd met Michel, woonachtig in Wateringseveld en moeder van een zoon en inmiddels uitwonende dochter. Verder kan je mij als levensgenieter bestempelen, ik spendeer graag veel tijd met vrienden en familie.

Ik ben ook een fanatiek supporter van mijn zoon die voetbalt, dus de weekenden ben ik vaak al vroeg op het veld te vinden.

En hoewel het niet altijd lukt, probeer ik toch om zo’n 3 keer per week een lesje Pump, Burn of Funxtion te volgen op de sportschool.

Jack Korn

Finance

Jack Korn

Na ongeveer 26 jaar bij Alpina op de financiën afdeling te hebben gewerkt was het tijd voor iets nieuws en dat heb ik gevonden bij In-Staet een jong groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s.

Ik fiets ( recreatief ), wandel en lees graag. Regelmatig ga ik met mijn zoon naar muziek concerten toe.

Verder volg ik de verrichtingen van mijn club Feyenoord en Max Verstappen.