Vastgoed

In-Staet biedt dienstverlening aan voor een ruime doelgroep die actief is binnen de vastgoed- en VvE branche. Onze dienstverlening is maatwerk en laten wij aansluiten op de behoefte van uw organisatie of vereniging. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

VASTGOED BIJ IN-STAET

Om bewustwording te creëren, analyseren wij samen de risico’s die u als vastgoedondernemer loopt. Vervolgens bepalen wij in overleg met u welke risico’s vermeden, gereduceerd, geaccepteerd, of verzekerd kunnen worden. In-Staet doet dat aan de hand van een aantal vaste waarden en diensten.

Korte lijnen en snelle reactie

Taxatieservice

Gespecialiseerd vastgoed adviesteam

Inspectieservice

Gespecialiseerd vastgoed schadeteam

Keuze uit diverse verzekeringsproducten en vergelijk

Risicoadvies bij nieuwbouw, transformatie, renovatie en onderhoud

Keuze uit diverse schadebehandelingsmethoden

Een greep uit de voorbeelden van wat wij voor diverse spelers in de vastgoedbranche betekenen.

In-Staet verzorgt graag uw risico-inventarisaties en -advies. Wij geven graag de keuze uit diverse verzekeringsproducten en geven inzicht middels bijvoorbeeld een voorwaardenvergelijk. Om uw rendement te beschermen bij een calamiteit zorgen wij voor uitgebreide verzekeringsvoorwaarden voor vastgoedexploitanten zoals dekking door huurderving en terzijdelegging van uitsluiting voor schade door hennepteelt. Desgewenst geven wij advies bij contracteren van bouw- en onderhoudspartijen. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

In-Staet verzorgt graag uw risico-inventarisaties en -advies. Wij geven graag de keuze uit diverse verzekeringsproducten en geven inzicht middels bijvoorbeeld een voorwaardenvergelijk. Om uw rendement te beschermen bij een calamiteit zorgen wij voor uitgebreide verzekeringsvoorwaarden voor handelaren van onroerend goed zoals dekking bij tijdelijke leegstand. Desgewenst geven wij advies bij contracteren van bouw- en renovatiepartijen. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

In-Staet verzorgt graag uw risico-inventarisaties en -advies. Wij geven graag de keuze uit diverse verzekeringsproducten en geven inzicht middels bijvoorbeeld een voorwaardenvergelijk. Om uw rendement te beschermen bij een calamiteit zorgen wij voor uitgebreide verzekeringsvoorwaarden voor ontwikkelende beleggers zoals dekking bij tijdelijke leegstand. Desgewenst geven wij graag advies bij contracteren van bouw- en renovatiepartijen. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

In-Staet verzorgt graag uw risico-inventarisaties en -advies. Wij geven graag de keuze uit diverse verzekeringsproducten en geven inzicht middels bijvoorbeeld een voorwaardenvergelijk. Om uw rendement te beschermen bij een calamiteit zorgen wij voor uitgebreide verzekeringsvoorwaarden voor projectontwikkelaars zoals dekking bij tijdelijke leegstand en dekking voor huurderving na een calamiteit. Desgewenst geven wij handvatten voor het contracteren van bouw- en renovatiepartijen en advies over een eventuele opdrachtgevers CAR (construction all risk) verzekering. We bieden u ondersteuning bij het tot stand brengen van een VvE verzekering in het geval van splitsing in appartementsrechten. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

In-Staet verzorgt graag uw risico-inventarisaties en -advies. Wij geven graag de keuze uit diverse verzekeringsproducten en geven inzicht middels bijvoorbeeld een voorwaardenvergelijk. Om uw rendement te beschermen bij een calamiteit zorgen wij voor uitgebreide verzekeringsvoorwaarden voor ontwikkelende aannemers zoals dekking bij tijdelijke leegstand en bescherming van uw eigendommen. Desgewenst geven wij graag advies bij contracteren van onder- en nevenaannemers. Wij zorgen voor integrale verzekeringsoplossingen zoals uw gebouwenverzekering in combinatie met een CAR- en aansprakelijkheidsverzekering. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

In-Staet verzorgt graag risico-inventarisaties en -adviezen voor verenigingen van eigenaren en de vastgoedeigenaren in uw portefeuille. Dat doen wij door keuze te geven in verzekeringsproducten en vergelijken aan te bieden inclusief adviestekst. We zetten in op het maximaal ontzorgen van onze relaties en integreren van bedrijfsprocessen. We denken graag mee en geven inzicht hoe u invulling kunt geven aan de AFM verplichtingen bij het bemiddelen en adviseren in verzekeringen. Desgewenst bieden wij handvatten bij contracteren van bouw- en renovatiepartijen en advies over een eventuele opdrachtgevers CAR (construction all risk) verzekering. Wij kunnen zorgen voor uw eigen verzekeringsadviseur op kantoor. U krijgt toegang tot de In-Staet Vastgoed Toolbox.

Appartementen

OFFERTE AANVRAGEN

MUTATIE