IN-STAET VERZEKERINGEN

Overstappen is eenvoudig en snel. Vul onderstaande gegevens in om uw overstap aan te vragen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om alles in orde te maken.

VERZEKERINGEN

RISICOMANAGEMENT

INSURANCE MANAGER

Wij zijn enorm blij dat wij partner zijn van Koninklijke Bouwend Nederland. Hun erkenning voor ons specialisme, onze kwaliteit en ervaring maken ons iedere dag trots.

In-Staet specialiseert zich in risico-advies voor de bouw- , infra- en vastgoedmarkt en onderscheidt zich door de eenvoud van een goed persoonlijk advies gecombineerd met unieke kennis van de markt. Het is onze overtuiging dat door sectorspecialisatie en innovatie, in een snel digitaliserende wereld, duurzame toegevoegde waarde kan worden geleverd aan de via ons verzekerde bouw- en infrabedrijven.

Het fundament van In-Staet is gelegd door het aantrekken van top-professionals uit de markt met gemiddeld 20 jaar ervaring in de bouw-, infra- en vastgoedmarkt. Daarnaast hebben wij een aantal jonge professionals die zorgen voor een frisse blik en opvolging. De mix van solide ervaring en frisse ideeën borgt innovatie en continuïteit.