STAGE

FUNCTIE

STAGE

Stage bij In-Staet betekent jezelf ontwikkelen en je aanbevelingen werkelijkheid zien worden.

Met veel plezier naar je werk gaan en met enthousiasme bijdragen aan een snelgroeiend bedrijf op het gebied van bouw, vastgoed en VvE? Dat kan bij In-Staet. Bij In-Staet staan we altijd open een stagiair te plaatsen. Ben jij opzoek naar een stage plek?  We zijn blij met nieuwe en verfrissende input die je ons geeft en we zullen altijd kijken of we dit direct kunnen verwerken. Geen aanbevelingen die in een la verdwijnen dus!

De beoogde werkzaamheden kunnen zijn op het vlak van IT, Marketing, Bedrijfskunde, HR  en Rechten. Bij In-Staet denken we niet in hokjes, dus in de praktijk kan jouw kennis op verschillende  manieren worden ingezet. Dat maakt een functie die meerdere vakgebieden beslaat bespreekbaar.

Hebben wij nog steeds jouw aandacht en interesse?

Stuur dan gerust een open sollicitatie met je CV en motivatiebrief naar In-Staet. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s varierend van geen tot meerdere jaren werkervaring als versterking van het team. Op basis van je CV en motivatiebrief en de actuele behoeften van de organisatie wordt bekeken of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Nog vragen? 

Marrie Bakker, Interne Organisatie, (tel. 085 0077 482 ) neemt graag de tijd om antwoord te geven op jouw vragen.

Klaar om te solliciteren?

En heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen, stuur dan je cv met motivatiebrief naar Marrie Bakker (info@in-staet.nl). Of vul het onderstaande formulier in.

Marrie Bakker
Marrie Bakker

Interne Organisatie
085 0077 482 | marriebakker@in-staet.nl

Marrie Bakker
Marrie Bakker

Manager Interne Organisatie
085 0077 482 | marriebakker@in-staet.nl

SOLLICITEREN

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.