Samenwerking Bouwend Nederland

Samenwerking Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is voornemens om een samenwerking aan te gaan met In-Staet op het gebied van risicoadvies en verzekeringen.

Bouwend Nederland is voornemens om een samenwerking aan te gaan met In-Staet op het gebied van risicoadvies en verzekeringen. Dit naast hun partner Aon, waarmee zij samenwerken onder het label Bouwend Nederland Verzekeringen.

Dit artikel is gebasseerd op het nieuws van Bouwend Nederland.

Na de overname van Meeùs door Aon heeft Bouwend Nederland geconstateerd dat haar leden toch graag een keuze willen hebben in dienstverlening op het gebied van verzekeringen. Met de aanstelling van In-Staet wordt volgens Bouwend Nederland aan deze vraag voldaan. De bestaande verzekeringsmantels van Bouwend Nederland Verzekeringen blijven uitsluitend beschikbaar via Aon. In de samenwerking van In-Staet en Bouwend Nederland zal er binnenkort een nieuwe geïntegreerde bouwpolis geïntroduceerd worden.

Bouwend Nederland omschrijft In-Staet als een nog jong innovatief risico-adviesbedrijf gespecialiseerd in de keten van Bouw en Vastgoed (VvE) met desondanks een ruime ervaring in de branche.

Met de samenwerking met beide makelaars voorzien wij in de brede behoefte van onze leden naar vakkundig en bouw- en infra specifiek advies en ondersteuning op het gebied van risico’s en verzekeringen. En zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Binnenkort volgt meer informatie over de samenwerking en de geïntegreerde polis.