Bouwend Nederland Integraal Polis: de deadline 1 november komt er weer aan!

Bouwend Nederland Integraal Polis: de deadline 1 november komt er weer aan!

 Veel zakelijke verzekeringen hebben als vervaldatum 1 januari, met daaraan gekoppeld een opzegtermijn van twee maanden. In-Staet biedt als voordeelpartner van Bouwend Nederland voor verzekeringen nu voor het vierde jaar de Bouwend Nederland Integraal Polis aan. Inmiddels maken honderden aannemers…

 Veel zakelijke verzekeringen hebben als vervaldatum 1 januari, met daaraan gekoppeld een opzegtermijn van twee maanden. In-Staet biedt als voordeelpartner van Bouwend Nederland voor verzekeringen nu voor het vierde jaar de Bouwend Nederland Integraal Polis aan.

Inmiddels maken honderden aannemers in de B&U en infra gebruik van deze unieke gecombineerde polis voor CAR, AVB en (optioneel) ontwerprisico’s. Vaak genoemde redenen voor een overstap naar de BNIP zijn onderscheidende kenmerken zoals:

  • Beoordeling en goedkeuring door de Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland.
  • (optioneel) betaalbare ontwerpdekking voor MKB-ers.
  • Doorlopende innovatie, aansluitend bij de dagelijkse praktijk van onze leden.
  • Vaste klantenteam In-Staet met korte lijnen.

Is een overstap naar de Bouwend Nederland Integraal Polis ingewikkeld? Welnee, een makelaarsaanstelling is voldoende om dit in gang te zetten. Dit kost je minder dan één minuut.

De regionale adviseurs van In-Staet vertellen je graag meer. Niet alleen over dit “product”, maar vooral ook over de dienstverlening die door de leden van Bouwend Nederland wordt gewaardeerd met een 8,8.

 

Meer weten?
Randy Heijnen
Randy Heijnen