Aflevering 10 – Perspectief van de opdrachtgever

Aflevering 10 – Perspectief van de opdrachtgever

In alweer de laatste In-Staet Praet van deze serie nemen wij je mee in de wereld van het contracteren vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Over en weer wordt er nogal wat gecontracteerd. Vaak vanuit het perspectief van de opdrachtgever,…

In alweer de laatste In-Staet Praet van deze serie nemen wij je mee in de wereld van het contracteren vanuit het perspectief van de opdrachtgever.

Over en weer wordt er nogal wat gecontracteerd. Vaak vanuit het perspectief van de opdrachtgever, bijvoorbeeld de vastgoedbelegger of projectontwikkelaar. Hoe kun je nou voorkomen dat je in geval van schade naar elkaar gaat wijzen, met alle vervelende consequenties, vertragingen en scheve verhoudingen als gevolg. Hoe contracteer je oplossingsgericht? Martin Steenbergen en Randy Heijnen praten je bij.

Wij zijn erg blij dat onze podcasts goed ontvangen zijn en kunnen jullie verklappen dat wij terug komen met een nieuwe serie. In deze nieuwe serie #podcasts zullen wij meer en meer in gesprek gaan met onze klanten, samenwerkingspartners, brancheverenigingen en verzekeraars. Hierbij gaan wij in op ontwikkelingen in de keten van bouwkavel tot en met vastgoedexploitatie.

Veel luisterplezier.