Aflevering 6 – Risicomanagement in de Bouw

Aflevering 6 – Risicomanagement in de Bouw

In onze podcast gaan wij dieper in op de (verzekerbare) risico’s en ontwikkelingen in de door ons gekozen niches Bouw, vastgoed en VvE. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onderscheidend kunnen adviseren door onze Aandacht en Expertise, dit op een…

De bouwvak is weer voorbij gevlogen. Nu iedereen weer fris en fruitig aan de slag is, willen wij jullie heel graag meenemen in de risico’s en ontwikkelingen in de bouw.

De komende maanden zullen wij in onze podcast onder anderen aandacht besteden aan de nut en noodzaak van een ontwerpverzekering, het contracteren van werken zowel vanuit het perspectief van de aannemer als vanuit het perspectief van de opdrachtgever en over onze ketensamenwerking met Koninklijke Bouwend Nederland.

Vandaag gaat de In-Staet Praet podcast echter over risicomanagement in de bouw.

Onze toppers Martin Steenbergen en Richard Beldman nemen jullie mee in de wondere wereld van “voorkomen is beter dan repareren”
In onze podcast gaan wij dieper in op de (verzekerbare) risico’s en ontwikkelingen in de door ons gekozen niches Bouw, vastgoed en VvE. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onderscheidend kunnen adviseren door onze Aandacht en Expertise, dit op een luchtige manier gebracht. Zeg nou zelf, dat kan toch niet anders dan In-Staet Praet heten.

Veel luisterplezier, hebben jullie een suggestie voor een onderwerp, laat het ons zeker weten!