Aflevering 7 – Noodzaak van de ontwerpdekking

Aflevering 7 – Noodzaak van de ontwerpdekking

In-Staet · In – Staet Praet Aflevering 7 Een ontwerpdekking voor een aannemer? Vaak krijgen wij de vraag wat het nut en noodzaak van een ontwerpdekking is. Ook gaan veel aannemers er van uit dat een ontwerpdekking alleen voor de…

Een ontwerpdekking voor een aannemer? Vaak krijgen wij de vraag wat het nut en noodzaak van een ontwerpdekking is. Ook gaan veel aannemers er van uit dat een ontwerpdekking alleen voor de grote aannemers is.

Contractuele verantwoordelijkheden verschuiven snel, architecten en ingenieurs beperken hun aansprakelijkheid, waardoor de aannemer, al dan niet bewust, in veel gevallen risico loopt voor fouten in het ontwerp.

Nico Van Nus en Bram Piersma praten jullie in onze podcast bij over het nut en noodzaak van een ontwerpdekking, waarom deze dekking ook van belang is bij Midden- en Kleinbedrijven en hoe deze toegankelijk gemaakt is voor ieder lid van Koninklijke Bouwend Nederland.

In onze podcast gaan wij dieper in op de (verzekerbare) risico’s en ontwikkelingen in de door ons gekozen niches Bouw, vastgoed en VvE. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onderscheidend kunnen adviseren door onze Aandacht en Expertise, dit op een luchtige manier gebracht. Zeg nou zelf, dat kan toch niet anders dan In-Staet Praet heten.

Veel luisterplezier, hebben jullie een suggestie voor een onderwerp, laat het ons zeker weten!