Aflevering 9 – Contracteren

Aflevering 9 – Contracteren

In-Staet · In – Staet Praet Afl. 9 Contractering   Afspraak=Afspraak. Zo ook in de bouw. Allemaal leuk en aardig, maar weet je eigenlijk wel wat je afgesproken hebt? Wij zien met regelmaat contracten van ketenpartners in een bouwproject waarbij…

 

Afspraak=Afspraak. Zo ook in de bouw.

Allemaal leuk en aardig, maar weet je eigenlijk wel wat je afgesproken hebt? Wij zien met regelmaat contracten van ketenpartners in een bouwproject waarbij tegenstrijdigheden staan. Ook worden als voorbeeld verantwoordelijkheden afgeschoven, of juist aangetrokken. Beide geen probleem, als het maar bewust gebeurt.

Goed risicobeleid kan niet zonder weloverwogen contracteren. Onze risicoadviseurs Richard Beldman en Martin Steenbergen nemen jullie in onze podcast mee in de grondbeginselen van contracteren. Ook lichten de mannen een tip van de sluier waarom wij van mening zijn dat je door goed te contracteren en hierbij zo veel als mogelijk aansluiting te zoeken met je verzekeringen, rustiger kunt ondernemen.

In onze podcast gaan wij dieper in op de (verzekerbare) risico’s en ontwikkelingen in de door ons gekozen niches Bouw, vastgoed en VvE. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onderscheidend kunnen adviseren door onze Aandacht en Expertise, dit op een luchtige manier gebracht. Zeg nou zelf, dat kan toch niet anders dan In-Staet Praet heten.

Veel luisterplezier, hebben jullie een suggestie voor een onderwerp, laat het ons zeker weten!